Plattegrond Schoondijke

149,00 129,00

De plattegrond Schoondijke is een originele gravure van het wegennet rondom centrum Schoondijke. Met deze houten muurdecoratie haal je één van de leukste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Schoondijke is ook doordacht om te geven als verrassend cadeau.

Aanpassen

Kaart Schoondijke

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de speciale plattegrond Schoondijke? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Schoondijke namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Hier ligt de houten plattegrond Schoondijke naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt creatief cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Schoondijke. Met onze custom map maker kun je precies die ene speciale plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je eenvoudig een creatief cadeau voor hem of haar. speciale gravure binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Schoondijke

De kaart Schoondijke wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de kaart Schoondijke met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en speciale resultaten.

Houten muurdecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Schoondijke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje persoonlijk zijn, het is immers jouw huis.

Het wegennet van de plattegrond Schoondijke gegraveerd in hout. Het resultaat is een prachtige houten kaart van een van de mooiste plekken uit Zeeland voor aan je muur als decoratie.

Trots op Zeeland met de kaart Schoondijke

Zeeland is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Schoondijke voel je dat! Met de kaart Schoondijke laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze stijlvolle wanddecoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Schoondijke soepel in de custom map maker. Onze zorgvuldige lasers graveren Schoondijke speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Een man hangt de houten plattegrond Schoondijke aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze originele in Zeeland vasthouden.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.