Plattegrond Oud Zuilen

149,00 129,00

De kaart Oud Zuilen is een stijlvolle gravure van het wegennet rondom centrum Oud Zuilen. Met deze houten decoratie haal je één van de mooiste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Oud Zuilen is ook bijzonder om te geven als opvallend cadeau.

Aanpassen

Kaart Oud Zuilen

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de prachtige kaart Oud Zuilen? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Oud Zuilen namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Een gepersonaliseerd cadeau van $place in $province, $country is ook mogelijk!

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Oud Zuilen of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Doordacht cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een doordacht cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een kaart maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je kaart. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een originele tekst. Naast de kaart Oud Zuilen kun je zelf dus ook een originele kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Een man hangt de houten plattegrond Oud Zuilen aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze prachtige in Utrecht vasthouden.
Een grote zitbank met daarboven drie houten persoonlijke plattegronden. Ook de Plattegrond $place is volledig personaliseerbaar.

Plattegrond Oud Zuilen combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de verrassende plattegrond Oud Zuilen te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een bijzonder en persoonlijk verhaal.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de kaart Oud Zuilen planten wij een boom. Zo kun je zelf houten wanddecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf soepel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Een boom wordt geplant via het Plant a Billion Trees project na elke bestelling. Zo kan Hood&Wood de plattegrond $place in hout graveren zonder dat de wereld daar slechter van wordt.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.