Plattegrond Odijk

149,00 129,00

De kaart Odijk is een moderne gravure van het wegennet rondom centrum Odijk. Met deze houten poster haal je één van de charmantse bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Odijk is ook gepersonaliseerd om te geven als mooi cadeau.

Aanpassen

Kaart Odijk

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de moderne kaart Odijk? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Odijk namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Odijk is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Utrecht met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Odijk toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Een man hangt de houten plattegrond Odijk aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze bijzondere in Utrecht vasthouden.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de kaart Odijk planten wij een boom. Zo kun je zelf houten decoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf soepel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Een boom wordt geplant via het Plant a Billion Trees project na elke bestelling. Zo kan Hood&Wood de plattegrond $place in hout graveren zonder dat de wereld daar slechter van wordt.

Wij graveren Odijk speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Odijk het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Odijk namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Utrecht of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Houten decoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de kaart Odijk of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

De kaart Odijk aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Odijk haar straten, buurten en huizen waardoor een moderne plaats in Utrecht mooi in kaart gebracht wordt.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.