Plattegrond Kwadendamme

149,00 129,00

De plattegrond Kwadendamme is een verrassende gravure van het wegennet rondom centrum Kwadendamme. Met deze houten muurdecoratie haal je één van de beste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Kwadendamme is ook artistiek om te geven als bijzonder cadeau.

Aanpassen

Kaart Kwadendamme

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de stijlvolle kaart Kwadendamme? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Kwadendamme namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Twee mogelijke houten wissellijst kleuren voor om de plattegrond $place.

De plattegrond Kwadendamme inlijsten

De plattegrond Kwadendamme is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Kwadendamme het liefst met een schitterende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Kwadendamme trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Kwadendamme

De kaart Kwadendamme wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de kaart Kwadendamme met behulp van een zorgvuldige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en verrassende resultaten.

Een grote zitbank met daarboven drie houten persoonlijke plattegronden. Ook de Plattegrond $place is volledig personaliseerbaar.

Plattegrond Kwadendamme combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de verrassende plattegrond Kwadendamme te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een bijzonder en persoonlijk verhaal.

Origineel cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een kaart maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten poster! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je kaart. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een moderne tekst. Naast de kaart Kwadendamme kun je zelf dus ook een moderne kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Een man hangt de houten plattegrond Kwadendamme aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze stijlvolle in Zeeland vasthouden.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.