Plattegrond Kuitaart

149,00 129,00

De plattegrond Kuitaart is een verrassende gravure van het wegennet rondom centrum Kuitaart. Met deze houten muurdecoratie haal je één van de beste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Kuitaart is ook artistiek om te geven als bijzonder cadeau.

Aanpassen

Kaart Kuitaart

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de verrassende plattegrond Kuitaart? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Kuitaart namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Doordacht cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een doordacht cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een originele tekst. Naast de plattegrond Kuitaart kun je zelf dus ook een originele kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Een man hangt de houten plattegrond Kuitaart aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze unieke in Zeeland vasthouden.

Kuitaart is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie leukste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart Kuitaart toont het originele wegennet en haar originele bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

De kaart Kuitaart aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Kuitaart haar straten, buurten en huizen waardoor een prachtige plaats in Zeeland mooi in kaart gebracht wordt.

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Kuitaart of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Het wegennet van de plattegrond Kuitaart gegraveerd in hout. Het resultaat is een prachtige houten kaart van een van de leukste plekken uit Zeeland voor aan je muur als decoratie.

Trots op Zeeland met de kaart Kuitaart

Zeeland is een van de leukste provincies uit Nederland en in Kuitaart voel je dat! Met de kaart Kuitaart laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze originele muurdecoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Kuitaart moeiteloos in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Kuitaart speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Plattegrond Kuitaart als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.