Plattegrond Kruiningen

149,00 129,00

De kaart Kruiningen is een stijlvolle gravure van het wegennet rondom centrum Kruiningen. Met deze houten decoratie haal je één van de mooiste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Kruiningen is ook bijzonder om te geven als opvallend cadeau.

Aanpassen

Kaart Kruiningen

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de stijlvolle kaart Kruiningen? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Kruiningen namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Twee mogelijke houten wissellijst kleuren voor om de plattegrond $place.

De plattegrond Kruiningen inlijsten

De plattegrond Kruiningen is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten muurdecoratie. Zelf combineren we de kaart van Kruiningen het liefst met een verrassende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Kruiningen trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je moeiteloos kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Kruiningen

De kaart Kruiningen wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de kaart Kruiningen met behulp van een zorgvuldige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en verrassende resultaten.

Een man hangt de houten plattegrond Kruiningen aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze originele in Zeeland vasthouden.

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Kruiningen kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

De kaart Kruiningen aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Kruiningen haar straten, buurten en huizen waardoor een bijzondere plaats in Zeeland mooi in kaart gebracht wordt.

Trots op Zeeland met de kaart Kruiningen

Zeeland is een van de beste provincies uit Nederland en in Kruiningen voel je dat! Met de kaart Kruiningen laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze verrassende muurdecoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Kruiningen moeiteloos in de custom map maker. Onze zorgvuldige lasers graveren Kruiningen speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.