Plattegrond IJzendijke

149,00 129,00

De kaart IJzendijke is een prachtige gravure van het wegennet rondom centrum IJzendijke. Met deze houten decoratie haal je één van de charmantse bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van IJzendijke is ook origineel om te geven als stijlvol cadeau.

Aanpassen

Kaart IJzendijke

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de prachtige kaart IJzendijke? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren IJzendijke namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Man maakt zelf een kaart achter computer op de Hood&Wood website. De kaart $place kan hier ook gepersonaliseerd worden met een lekker kopje koffie. Wie houdt er nou niet van een origineel cadeau?

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond IJzendijke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje creatief zijn, het is immers jouw huis.

Een man hangt de houten plattegrond IJzendijke aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze bijzondere in Zeeland vasthouden.

IJzendijke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart IJzendijke toont het speciale wegennet en haar speciale bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Hier ligt de houten plattegrond IJzendijke naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

Trots op Zeeland met de plattegrond IJzendijke

Zeeland is een van de mooiste provincies uit Nederland en in IJzendijke voel je dat! Met de plattegrond IJzendijke laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je IJzendijke eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren IJzendijke speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Het wegennet van de plattegrond IJzendijke gegraveerd in hout. Het resultaat is een prachtige houten kaart van een van de gezelligste plekken uit Zeeland voor aan je muur als decoratie.

Waar hang je IJzendijke op?

Woon je momenteel in IJzendijke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de speciale kaart IJzendijke thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten gravure in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van IJzendijke.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.