Plattegrond Hoogland

149,00 129,00

De plattegrond Hoogland is een opvallende gravure van het wegennet rondom centrum Hoogland. Met deze houten poster haal je één van de gezelligste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Hoogland is ook uniek om te geven als prachtig cadeau.

Aanpassen

Kaart Hoogland

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de opvallende plattegrond Hoogland? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Hoogland namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Hoogland

Zeer precieze lasers graveren Hoogland precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland stijlvol in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Hoogland al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een schitterende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in Utrecht.

Een boom wordt geplant via het Plant a Billion Trees project na elke bestelling. Zo kan Hood&Wood de plattegrond $place in hout graveren zonder dat de wereld daar slechter van wordt.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de kaart Hoogland planten wij een boom. Zo kun je zelf houten gravure maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf eenvoudig doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Hier hangt de houten kaart Hoogland aan de muur als decoratie bij een dame die deze heeft gekregen als origineel cadeau voor iemand uit Utrecht.

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Hoogland kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Utrecht of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Waar hang je Hoogland op?

Woon je momenteel in Hoogland of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de schitterende kaart Hoogland thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten gravure in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Hoogland.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.