Plattegrond Hoedekenskerke

149,00 129,00

De kaart Hoedekenskerke is een originele gravure van het wegennet rondom centrum Hoedekenskerke. Met deze houten muurdecoratie haal je één van de leukste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Hoedekenskerke is ook doordacht om te geven als verrassend cadeau.

Aanpassen

Kaart Hoedekenskerke

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de bijzondere plattegrond Hoedekenskerke? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Hoedekenskerke namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Wij graveren Hoedekenskerke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten muurdecoratie verrassend maar is de plattegrond Hoedekenskerke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je moeiteloos een eigen ontwerp! Wij graveren Hoedekenskerke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Zeeland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je moeiteloos iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je originele locaties en personaliseer je de tekst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Bijzonder cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een kaart maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten decoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je kaart. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een prachtige tekst. Naast de kaart Hoedekenskerke kun je zelf dus ook een prachtige kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Een man hangt de houten plattegrond Hoedekenskerke aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze unieke in Zeeland vasthouden.

Houten poster graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Hoedekenskerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

Hoedekenskerke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart Hoedekenskerke toont het stijlvolle wegennet en haar stijlvolle bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Plattegrond Hoedekenskerke als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.