Plattegrond De Meern

149,00 129,00

De plattegrond De Meern is een moderne gravure van het wegennet rondom centrum De Meern. Met deze houten poster haal je één van de charmantse bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van De Meern is ook gepersonaliseerd om te geven als mooi cadeau.

Aanpassen

Kaart De Meern

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de opvallende plattegrond De Meern? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren De Meern namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren De Meern

Zeer nauwkeurige lasers graveren De Meern precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland prachtig in kaart gebracht. Heb je de plattegrond De Meern al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een opvallende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in Utrecht.

Uniek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een kaart maken van dat charmantse restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen kaart. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard kaart De Meern kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Utrecht of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Hier hangt de houten kaart De Meern aan de muur als decoratie bij een dame die deze heeft gekregen als origineel cadeau voor iemand uit Utrecht.
Comfortabele bank met een landschap oriëntatie van de Plattegrond $place als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout brengt veel balans op de ‘koude’ witte muur.

Waar hang je De Meern op?

Woon je momenteel in De Meern of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond De Meern thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van De Meern.

De Meern is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Utrecht met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart De Meern toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Een man hangt de houten plattegrond De Meern aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze opvallende in Utrecht vasthouden.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.