Plattegrond Bunschoten-Spakenburg

149,00 129,00

De plattegrond Bunschoten-Spakenburg is een schitterende gravure van het wegennet rondom centrum Bunschoten-Spakenburg. Met deze houten gravure haal je één van de gezelligste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Bunschoten-Spakenburg is ook origineel om te geven als stijlvol cadeau.

Aanpassen

Kaart Bunschoten-Spakenburg

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de schitterende plattegrond Bunschoten-Spakenburg? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Bunschoten-Spakenburg namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Graveren Bunschoten-Spakenburg

De plattegrond Bunschoten-Spakenburg wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Bunschoten-Spakenburg met behulp van een zorgvuldige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en stijlvolle resultaten.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Bunschoten-Spakenburg. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw kaart uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Een man hangt de houten plattegrond Bunschoten-Spakenburg aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze unieke in Utrecht vasthouden.

Plattegrond Bunschoten-Spakenburg combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Bunschoten-Spakenburg te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een opvallend en persoonlijk verhaal.

Een grote zitbank met daarboven drie houten persoonlijke plattegronden. Ook de Plattegrond $place is volledig personaliseerbaar.

Bunschoten-Spakenburg is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Utrecht met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart Bunschoten-Spakenburg toont het stijlvolle wegennet en haar stijlvolle bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Plattegrond Bunschoten-Spakenburg als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.