Plattegrond Brouwershaven

149,00 129,00

De kaart Brouwershaven is een moderne gravure van het wegennet rondom centrum Brouwershaven. Met deze houten poster haal je één van de charmantse bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Brouwershaven is ook gepersonaliseerd om te geven als mooi cadeau.

Aanpassen

Kaart Brouwershaven

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de opvallende plattegrond Brouwershaven? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Brouwershaven namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Brouwershaven

Zeer precieze lasers graveren Brouwershaven precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland stijlvol in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Brouwershaven al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een schitterende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in Zeeland.

De kaart Brouwershaven inlijsten

De kaart Brouwershaven is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Brouwershaven het liefst met een bijzondere lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Brouwershaven trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je gemakkelijk kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

De plattegrond $place met een mooie houten wissellijst eromheen. Op de achtergrond staat nog een kleinere ingelijste kaart van Utrecht. Op de persoonlijke kaart $place staat een leuke poes trots en vol zelfvertrouwen.
Het wegennet van de plattegrond Brouwershaven gegraveerd in hout. Het resultaat is een prachtige houten kaart van een van de leukste plekken uit Zeeland voor aan je muur als decoratie.

Brouwershaven is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie gezelligste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Brouwershaven toont het schitterende wegennet en haar schitterende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Hier ligt de houten plattegrond Brouwershaven naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt creatief cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Brouwershaven. Met onze custom map maker kun je precies die ene speciale plek voor jouw kaart uitkiezen. Zo creëer je eenvoudig een creatief cadeau voor hem of haar. speciale gravure binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.