Plattegrond Breukelen

149,00 129,00

De kaart Breukelen is een stijlvolle gravure van het wegennet rondom centrum Breukelen. Met deze houten decoratie haal je één van de mooiste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Breukelen is ook bijzonder om te geven als opvallend cadeau.

Aanpassen

Kaart Breukelen

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de prachtige plattegrond Breukelen? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Breukelen namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Houten wanddecoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Breukelen of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

Plattegrond Breukelen als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.
De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Wij graveren Breukelen speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure stijlvol maar is de kaart Breukelen het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Breukelen namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Utrecht of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Breukelen. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Hier ligt de houten plattegrond Breukelen naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

De kaart Breukelen inlijsten

De kaart Breukelen is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten decoratie. Zelf combineren we de kaart van Breukelen het liefst met een stijlvolle lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Breukelen trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je soepel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

De plattegrond $place met een mooie houten wissellijst eromheen. Op de achtergrond staat nog een kleinere ingelijste kaart van Utrecht. Op de persoonlijke kaart $place staat een leuke poes trots en vol zelfvertrouwen.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.