Plattegrond Biggekerke

149,00 129,00

De kaart Biggekerke is een moderne gravure van het wegennet rondom centrum Biggekerke. Met deze houten poster haal je één van de charmantse bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Biggekerke is ook gepersonaliseerd om te geven als mooi cadeau.

Aanpassen

Kaart Biggekerke

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de moderne kaart Biggekerke? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Biggekerke namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Biggekerke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Biggekerke toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Een man hangt de houten plattegrond Biggekerke aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze schitterende in Zeeland vasthouden.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de kaart Biggekerke planten wij een boom. Zo kun je zelf houten decoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf soepel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Een boom wordt geplant via het Plant a Billion Trees project na elke bestelling. Zo kan Hood&Wood de plattegrond $place in hout graveren zonder dat de wereld daar slechter van wordt.

Wij graveren Biggekerke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Biggekerke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Biggekerke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Zeeland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Houten decoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de kaart Biggekerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

De kaart Biggekerke aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Biggekerke haar straten, buurten en huizen waardoor een stijlvolle plaats in Zeeland mooi in kaart gebracht wordt.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.