Iets nieuws voor aan de muur: kunststof wandpanelen

Heb je wel eens gedacht om kunststof wandpanelen te gebruiken? Deze nieuwe wandbedekking is namelijk perfect om die saaie muur op de zaak of in huis een opfrisbeurt te geven. Van de badkamer, tot de keuken of gewoon in de gang, kunststof wandpanelen kunnen in principe overal gebruikt worden. Kunststof wandpanelen zijn licht in gewicht en uiteraard vocht bestendig. Door moderne print, laser en graveer technieken kun je tegenwoordig heel eenvoudig een originele en persoonlijke uitstraling creëren.

5 voordelen van kunststof wandpanelen

  • Kunststof wandpanelen zijn licht en dus op elke wand zonder problemen te monteren;
  • Kunststof wandpanelen zijn waterdicht en daardoor te gebruiken op alle plekken in huis en op de zaak. Wat dacht je van een originele douchewand of bijzondere wanden in de toiletten?
  • Kunststof wandpanelen zijn in verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en dessins of je kunt eenvoudig je eigen ontwerp laten maken. Bij Hood&Wood kun je zelf een landkaart ontwerpen en laten graveren op een kunststof wandpaneel.
  • Kunststof wandpanelen zijn snel te monteren, waardoor je in een handomdraai een nieuwe look kunt creëren. Die lelijke tegelmuur is snel weggewerkt en die saaie gang is plots een eyecatcher geworden met je persoonlijk ontworpen landkaart.
  • Kunststof wandpanelen zijn relatief goedkoop. Je wanden opnieuw laten betegelen of stuken kost veel meer.

De kunststof wandpanelen van Hood&Wood

Bij Hood&Wood kun je ook landkaarten op acrylaat laten maken. We hebben de keuze uit zwart of doorzichtige kunststof wandpanelen die je volledig zelf kunt ontwerpen. Bij het zwarte acrylaat platen komt je eigen ontworpen landkaart in lichtgrijs op de plaat. Bij de doorzichtige platen is de tekening in het wit. De zwarte platen zijn perfect om bijvoorbeeld een oude tegelwand mee te bedekken, terwijl de doorzichtige platen een hele unieke douchewand kunnen worden. In de editor van Hood&Wood kun je kiezen uit vijf verschillende formaten. Heb je een specifieke grote maat nodig? Neem dan contact op en we denken met je mee.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?