Houten wereldkaart als origineel cadeau

Wat dacht je van een houten wereldkaart als origineel cadeau? Met een kaart van Hood and Wood kun je iemand echt verassen. Liever zelf ontwerpen? Bijvoorbeeld een houten kaart van een straat, dorp, stad of land in plaats van een wereldkaart op hout? Kijk dan in de winkel voor meer houten kaarten of maak je eigen wereldkaart van hout.

Een wereldkaart van hout in plaats van een wereldkaart poster?

Is jouw wereldkaart poster toe aan een stijlvolle upgrade? Maak je eigen wereldkaart van hout bij Hood&Wood. Sleep, zoom, personaliseer en bestel. Ontwerp jouw houten kaart in slechts een paar minuten. Heb je hulp nodig bij het maken van een persoonlijke houten wereldkaart? Wij staan voor je klaar. Kijk even bij de klanterservice voor de mogelijkheden

Het perfecte verjaardagscadeau van Hood and Wood

Op zoek naar een leuk presentje? Geef een Hood and Wood als trouw, afscheids, jubileum of verjaardagscadeau. Je kunt je eigen houten muurdecoratie ontwerpen en dan doen wij de rest. Samen zetten we jouw hood (buurt) op wood (hout). Zo kun je iemand verassen met een stijlvol en écht persoonlijk cadeau.

Een houten wereldkaart past in elk interieur

Hout is helemaal hip en je ziet het tegenwoordig in veel interieurs terugkomen. Hout heeft een warm karakter. Een houten wereldkaart staat goed op een witte of gekleurde muur. Combineer een wereldkaart op hout met donkere kleuren, zachte texturen, natuurlijke materialen en spierwitte muren. Dat maakt het warm en toch fris. Klik verder voor interieur inspiratie.

Hout is een natuurlijk materiaal

Daar horen noesten en nerven bij. De ruwe eigenschappen van het materiaal maken elk product van Hood&Wood uniek. Geen houten wereldkaart is daarom hetzelfde. Kies een plek met een bijzondere betekenis en maak de boodschap persoonlijk. Deze unieke muurdecoratie van hout past in elk interieur.

Een op maat gemaakte houten kaart

Voeg een op maat gemaakte houten kaart toe aan jouw interieur. Elke plaat wordt, speciaal voor jou, gegraveerd en op maat gesneden. Dit kan zo gedetailleerd dat zelfs individuele huizen zichtbaar worden in het hout. Dat is weer eens wat anders dan een poster.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?