Houten stadskaart Wissenkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Wissenkerke? Met de stadskaart Wissenkerke haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Wissenkerke ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Wissenkerke veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Wissenkerke? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Wissenkerke veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Wissenkerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Wissenkerke centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Wissenkerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Wissenkerke kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Wissenkerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Wissenkerke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Wissenkerke

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Wissenkerke belangrijk zijn.

Decoratie Wissenkerke bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Wissenkerke gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Wissenkerke

De formaten van de stadskaart Wissenkerke zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Wissenkerke

De plattegrond Wissenkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wissenkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Wissenkerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje artistiek zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Wissenkerke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.