Houten stadskaart Westdorpe
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Westdorpe? Met de stadskaart Westdorpe haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Westdorpe ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Westdorpe veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Westdorpe? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Westdorpe veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Westdorpe

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Westdorpe centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Westdorpe - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Westdorpe kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Westdorpe

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Westdorpe centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Westdorpe

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Westdorpe belangrijk zijn.

Decoratie Westdorpe bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Westdorpe gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Westdorpe

De formaten van de stadskaart Westdorpe zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Westdorpe

De plattegrond Westdorpe is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Westdorpe cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Westdorpe speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten poster verrassend maar is de plattegrond Westdorpe het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je simpel een eigen ontwerp! Wij graveren Westdorpe namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Zeeland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je simpel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je opvallende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Houten poster graveren

Houten poster voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Westdorpe of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje uniek zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.