Houten stadskaart Westdorpe
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Westdorpe? Met de stadskaart Westdorpe haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Westdorpe ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Westdorpe veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Westdorpe? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Westdorpe veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Westdorpe

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Westdorpe centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Westdorpe - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Westdorpe kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Westdorpe

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Westdorpe centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Westdorpe

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Westdorpe belangrijk zijn.

Decoratie Westdorpe bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Westdorpe gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Westdorpe - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Westdorpe

De formaten van de stadskaart Westdorpe zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Westdorpe

De plattegrond Westdorpe is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Westdorpe cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Westdorpe

De opvallende houten poster zoals de plattegrond Westdorpe wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een verrassend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Westdorpe of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Westdorpe op?

Woon je momenteel in Westdorpe of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Westdorpe thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Westdorpe.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.