Houten stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Smeerebbe-Vloerzegem? Met de stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Smeerebbe-Vloerzegem ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Smeerebbe-Vloerzegem

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Smeerebbe-Vloerzegem belangrijk zijn.

Decoratie Smeerebbe-Vloerzegem bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Smeerebbe-Vloerzegem gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem

De formaten van de stadskaart Smeerebbe-Vloerzegem zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Smeerebbe-Vloerzegem

De plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Smeerebbe-Vloerzegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Smeerebbe-Vloerzegem

Zeer accurate lasers graveren Smeerebbe-Vloerzegem precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een bijzondere houtgravure van het wegennet van een van de leukste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.