Houten stadskaart Sint-Jan-In-Eremo
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Sint-Jan-In-Eremo? Met de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Sint-Jan-In-Eremo ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Sint-Jan-In-Eremo kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Sint-Jan-In-Eremo

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Sint-Jan-In-Eremo belangrijk zijn.

Decoratie Sint-Jan-In-Eremo bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Sint-Jan-In-Eremo gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Sint-Jan-In-Eremo

De formaten van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Sint-Jan-In-Eremo

De plattegrond Sint-Jan-In-Eremo is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Jan-In-Eremo cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Sint-Jan-In-Eremo

Zeer zorgvuldige lasers graveren Sint-Jan-In-Eremo precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie mooi in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Sint-Jan-In-Eremo al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een stijlvolle houtgravure van het wegennet van een van de mooiste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Sint-Jan-In-Eremo combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Sint-Jan-In-Eremo te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.