Houten stadskaart Scharendijke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Scharendijke? Met de stadskaart Scharendijke haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Scharendijke ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Scharendijke veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Scharendijke? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Scharendijke veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Scharendijke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Scharendijke centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Scharendijke - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Scharendijke kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Scharendijke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Scharendijke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Scharendijke

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Scharendijke belangrijk zijn.

Decoratie Scharendijke bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Scharendijke gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Scharendijke

De formaten van de stadskaart Scharendijke zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Scharendijke

De plattegrond Scharendijke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Scharendijke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Scharendijke inlijsten

De plattegrond Scharendijke is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten muurdecoratie. Zelf combineren we de kaart van Scharendijke het liefst met een verrassende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Scharendijke trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je moeiteloos kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Scharendijke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.