Houten stadskaart Nederbrakel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Nederbrakel? Met de stadskaart Nederbrakel haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Nederbrakel ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Nederbrakel veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Nederbrakel? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Nederbrakel veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Nederbrakel

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Nederbrakel centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Nederbrakel kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Nederbrakel

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Nederbrakel centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Nederbrakel

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Nederbrakel belangrijk zijn.

Decoratie Nederbrakel bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Nederbrakel gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Nederbrakel

De formaten van de stadskaart Nederbrakel zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Nederbrakel

De plattegrond Nederbrakel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Nederbrakel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Nederbrakel

Zeer precieze lasers graveren Nederbrakel precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie opvallend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Nederbrakel al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een unieke houtgravure van het wegennet van een van de beste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Nederbrakel of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.