Houten stadskaart Denderleeuw
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Denderleeuw? Met de stadskaart Denderleeuw haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Denderleeuw ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Denderleeuw veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Denderleeuw? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Denderleeuw veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Denderleeuw

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Denderleeuw centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Denderleeuw - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Denderleeuw kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Denderleeuw

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Denderleeuw centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Denderleeuw

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Denderleeuw belangrijk zijn.

Decoratie Denderleeuw bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Denderleeuw gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Denderleeuw

De formaten van de stadskaart Denderleeuw zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Denderleeuw

De plattegrond Denderleeuw is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Denderleeuw cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Denderleeuw

De schitterende houten gravure zoals de plattegrond Denderleeuw wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een opvallend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Denderleeuw of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Denderleeuw kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.