Houten stadskaart Deftinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Deftinge? Met de stadskaart Deftinge haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Deftinge ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Deftinge veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Deftinge? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Deftinge veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Deftinge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Deftinge centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Deftinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Deftinge kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Deftinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Deftinge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Deftinge centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Deftinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Deftinge

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Deftinge belangrijk zijn.

Decoratie Deftinge bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Deftinge gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Deftinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Deftinge

De formaten van de stadskaart Deftinge zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Deftinge

De plattegrond Deftinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Deftinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Deftinge inlijsten

De plattegrond Deftinge is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten muurdecoratie. Zelf combineren we de kaart van Deftinge het liefst met een verrassende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Deftinge trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je moeiteloos kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Deftinge kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?