Houten stadskaart Clinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Clinge? Met de stadskaart Clinge haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Clinge ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Clinge veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Clinge? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Clinge veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Clinge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Clinge centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Clinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Clinge kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Clinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Clinge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Clinge centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Clinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Clinge

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Clinge belangrijk zijn.

Decoratie Clinge bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Clinge gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Clinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Clinge

De formaten van de stadskaart Clinge zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Clinge

De plattegrond Clinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Clinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Creatief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten gravure! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een speciale tekst. Naast de plattegrond Clinge kun je zelf dus ook een speciale kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Clinge combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Clinge te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.