Houten stadskaart Buggenhout
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Buggenhout? Met de stadskaart Buggenhout haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Buggenhout ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Buggenhout veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Buggenhout? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Buggenhout veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Buggenhout

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Buggenhout centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Buggenhout - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Buggenhout kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Buggenhout - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Buggenhout

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Buggenhout centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Buggenhout - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Buggenhout

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Buggenhout belangrijk zijn.

Decoratie Buggenhout bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Buggenhout gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Buggenhout - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Buggenhout

De formaten van de stadskaart Buggenhout zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Buggenhout

De plattegrond Buggenhout is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Buggenhout cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Buggenhout

De plattegrond Buggenhout wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Buggenhout met behulp van een nauwkeurige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en opvallende resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Buggenhout op?

Woon je momenteel in Buggenhout of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Buggenhout thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Buggenhout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.