Houten stadskaart Bouwel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Bouwel? Met de stadskaart Bouwel haal je jouw lieveling plaats van Antwerpen in huis.

Bouwel ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Bouwel veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Bouwel? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Bouwel veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Bouwel

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bouwel centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Bouwel - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Bouwel kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bouwel - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Bouwel

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bouwel centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Bouwel - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Bouwel

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Bouwel belangrijk zijn.

Decoratie Bouwel bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Bouwel gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bouwel - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Bouwel

De formaten van de stadskaart Bouwel zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bouwel

De plattegrond Bouwel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bouwel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Inventief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een unieke tekst. Naast de plattegrond Bouwel kun je zelf dus ook een unieke kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Bouwel is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Antwerpen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Bouwel toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.