Houten stadskaart Bottelare
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Bottelare? Met de stadskaart Bottelare haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Bottelare ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Bottelare veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Bottelare? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Bottelare veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Bottelare

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bottelare centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Bottelare - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Bottelare kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bottelare - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Bottelare

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bottelare centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Bottelare - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Bottelare

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Bottelare belangrijk zijn.

Decoratie Bottelare bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Bottelare gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bottelare - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Bottelare

De formaten van de stadskaart Bottelare zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bottelare

De plattegrond Bottelare is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bottelare cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Bottelare inlijsten

De plattegrond Bottelare is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Bottelare het liefst met een moderne lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Bottelare trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Bottelare planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?