Houten stadskaart Bevere
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Bevere? Met de stadskaart Bevere haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Bevere ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Bevere veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Bevere? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Bevere veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Bevere

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bevere centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Bevere - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Bevere kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bevere - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Bevere

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Bevere centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Bevere - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Bevere

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Bevere belangrijk zijn.

Decoratie Bevere bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Bevere gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bevere - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Bevere

De formaten van de stadskaart Bevere zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bevere

De plattegrond Bevere is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bevere cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Bevere inlijsten

De plattegrond Bevere is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Bevere het liefst met een bijzondere lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Bevere trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je gemakkelijk kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Bevere op?

Woon je momenteel in Bevere of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Bevere thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Bevere.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.