Houten stadskaart Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Adegem? Met de stadskaart Adegem haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Adegem ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Adegem veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Adegem? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Adegem veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Adegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Adegem centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Adegem - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Adegem kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Adegem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Adegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Adegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Adegem

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Adegem belangrijk zijn.

Decoratie Adegem bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Adegem gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Adegem

De formaten van de stadskaart Adegem zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Adegem inlijsten

De plattegrond Adegem is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Adegem het liefst met een bijzondere lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Adegem trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je gemakkelijk kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Adegem op?

Woon je momenteel in Adegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Adegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Adegem.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.