Houten stadskaart Abbenes
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Abbenes? Met de stadskaart Abbenes haal je jouw lieveling plaats van Noord-Holland in huis.

Abbenes ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Abbenes veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Abbenes? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Abbenes veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stadskaart Abbenes

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Abbenes centrum? Er bestaan vijf verschillende materialen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Abbenes - M Landscape Birch Wood Hanging

Houten stadskaart in meerdere formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Abbenes kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Abbenes

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Abbenes centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Abbenes

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Abbenes belangrijk zijn.

Decoratie Abbenes bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Abbenes gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Abbenes

De formaten van de stadskaart Abbenes zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Abbenes

De plattegrond Abbenes is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Abbenes cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten decoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Abbenes of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Abbenes speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Abbenes het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Abbenes namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Noord-Holland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.