Houten meubels: hout huis harmonie

Bij ons creëer jij eenvoudig zelf een stijlvolle houten kaart met reliëf (lees hier meer). Zo is elke kaart uniek en persoonlijk. Jij bent de ontwerper en wij doen de rest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke kaart is uniek en persoonlijk. Samen zetten we jouw hood op wood. Maak er zelf één of laat je inspireren.

Houten landkaart

 

Houten meubels: hout huis harmonie

Hout heeft een warm karakter en brengt balans en harmonie in een huis met veel koele elementen zoals witte muren. Juist door deze eigenschap is hout een van onze favoriete materialen. Hout huis harmonie dus.  Verder is het materiaal sterk en ontzettend veelzijdig. Bovendien voegt hout warmte toe aan je interieur en past het eigenlijk in elke woonstijl.

Houten meubels en accessoires zijn helemaal hot

De trends Natuur en Vintage zijn op dit moment helemaal hot, hierin vallen voornamelijk de houten meubels en houten accessoires op. Het mooiste is zelfs om verschillende houtsoorten en natuurlijke materialen bij elkaar te brengen. Hoeveel hout je aan je interieur toevoegt, bepaal je helemaal zelf!

Hout combineren werkt goed

Combineren met verschillende soorten hout werkt heel goed. Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer uit maakt dat het hout huis allemaal een andere kleur heeft? Om wat extra uitstraling te geven is het prachtig als je er bijvoorbeeld touw, kurk, riet of bamboe aan toevoegt.

Kijk verder op de website voor meer interieur inspiratie van Hood&Wood.

Hout heeft een stoere en matte uitstraling maar door er glazen items aan toe te voegen zorg je voor iets meer sprankeling en luchtigheid. Hout in combinatie met glazen stolpen, flessen, vazen en lampen geeft een prachtig effect.

Interieur met hout

Als je voor veel hout kiest in je interieur, is het belangrijk dat je de basis rustig houdt. Kies dus voor neutrale, lichte tinten op de muren en zorg dat ook je bank een rustige kleur heeft. Hout huis en harmonie dus.

Hood&Wood (Hood and Wood)

Wij brengen graag een persoonlijk stukje hout in jouw interieur. Jij bent de ontwerper en wij doen de rest. Samen zetten we jouw Hood op Wood. Klik hier om zelf een houten stadskaart of houten wereldkaart te maken.

Een origineel cadeau

Verras iemand met een écht persoonlijk en origineel cadeau. Kies een plek met een bijzondere betekenis en maak de boodschap persoonlijk. Breng wat houten muurdecoratie in het interieur van de mensen waar jij om geeft.

            

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?