Houten cadeau’s zelf ontwerpen is makkelijker dan je denkt!

Houten cadeau’s zelf ontwerpen is lang niet zo moeilijk als je misschien zult denken. Bij Hood&Wood hebben we onze editor precies zo gemaakt dat je zonder enige kennis van grafische pakketten je eigen persoonlijke houten cadeau zelf kunt ontwerpen.

De verschillende stappen voor het zelf ontwerpen van een houten cadeau

Kies je locatie

Vind snel je eigen bijzondere plekje terug door een locatie in te tikken in de zoekbalk. Je favoriete pleintje in Brugge waar je ten huwelijk gevraagd bent? Tik Brugge in en zoom in/uit en versleep de kaart in het voorbeeld naar precies de juiste plek die je hebben wilt.

Kies je materiaal

Bij Hood&Wood kun je kiezen uit vijf verschillende materiaalkeuzes. Ga je voor puur hout waarbij het contrast ontstaat door de tweede, donkerder laag, in het berken multiplex? Of ga je voor wit gecoat MDF, waarbij de tweede donkerder laag het pure MDF laat zien? Of kies je voor het zwart gecoate MDF, waarbij de tweede laag juist lichter is en voor een tegengesteld contrast zorgt? Liever geen hout? Kies dan voor het zwarte acrylaat, waarbij het reliëf lichter van kleur is bij het lasergraveren. Of kies voor de modernste look van doorzichtig acrylaat, waarbij het gegraveerde stuk juist ondoorzichtig wordt.

Kies je formaat

Bij Hood&Wood kun je kiezen uit vijf verschillende maten, waarbij je ook nog eens kunt kiezen of je hem verticaal of horizontaal wilt. Ga je voor een grote eyecatcher voor boven de bank? Of wil je een serie kaarten op A4 formaat? Kies het formaat dat je wilt en ga door naar de volgende stap in het ontwerpen van je houten cadeau.

Schrijf een tekst

Kies een titel en een ondertitel voor het ontwerp van je houten cadeau. Neem bijvoorbeeld jullie namen voor de titel en de plaatsnaam als ondertitel. Of juist net andersom! Misschien wil je een favoriete quote toevoegen die voor jou betekenis heeft. Als laatste kun je kiezen om ook de coördinaten van de plek toe te voegen of deze ook nog in een tekst aan te passen. Wij hebben voor jou alvast drie mooie lettertypes uitgekozen, zodat jij je hoofd niet hoeft te breken over de opmaak en per ongeluk met comic sans thuis komt.

Voeg markers toe

Om het houten cadeau zelf te ontwerpen kun je ook nog markers toevoegen om specifiek de aandacht te trekken naar die exacte locatie die voor jou zoveel betekenis heeft. Die brug tussen het hoge en lager der A in Groningen waar je altijd even stil stond om naar de A-kerk te kijken? Markeer hem op de kaart om je ontwerp nog persoonlijker te maken.

Precies genoeg keuzevrijheid

Bij Hood&Wood hebben we ons best gedaan om precies de juiste balans tussen genoeg keuzevrijheid en teveel opties te vinden. Een houten cadeau zelf ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk, zonder persoonlijkheid te verliezen. Geen gedoe met de keuze uit honderden kleuren en lettertypes of de vraag of de titel een stukje meer naar links of rechts moet. Wel de keuze om precies die uitsnede te vinden die voor jou betekenis heeft en een titel te schrijven die duidelijk maakt wat de plek voor jou betekend. Waar wacht je nog op? Probeer onze editor uit en ontwerp zelf je houten cadeau.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?