Cadeau Smeerebbe-Vloerzegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Steel de show met een echt origineel cadeau. Smeerebbe-Vloerzegem, gegraveerd op maat en cadeau klaar. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, relatiegeschenken en meer!

Smeerebbe-Vloerzegem ontwerpen
"Het gelukkige paar was er heel blij mee!"

Gepersonaliseerd cadeau

Je maakt iemand echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Smeerebbe-Vloerzegem van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch.

Cadeau personaliseren in de editor
"Hier midden op het weiland was ons feestje"

Smeerebbe-Vloerzegem is bijzonder

Wat een plaats bijzonder maakt zijn de mensen en hun levens. Denk eens aan alle fijne herinneringen die hier gekoesterd worden. Wie ken jij die gek is op Smeerebbe-Vloerzegem?

Cadeau Smeerebbe-Vloerzegem aanpassen
"Hoe groter het formaat des te gedetailleerder de gravure"
Materialen

Cadeau keuzes: materiaal

Bij ieder persoon of bij ieder interieur past een materiaal voor de gravure van Smeerebbe-Vloerzegem. Die keuze kun je gewoon op gevoel maken. Vaak vinden mensen hetzelfde mooi! Meer over de materialen.

Kies cadeau materiaal in de editor:

Cadeau keuzes: formaat

Geef je een klein relatiegeschenk of juist een groots gebaar ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Het cadeau Smeerebbe-Vloerzegem is verkrijgbaar in vijf formaten. Meer over de formaten.

Kies cadeau formaat in de editor:
XSSMLXL

Cadeau Smeerebbe-Vloerzegem geven

Een goed cadeau geven is eigenlijk nog leuker dan een cadeau krijgen, althans volgens de wetenschap. Persoonlijke geschenken zoals de kaart van Smeerebbe-Vloerzegem doen het altijd goed!

Cadeau voor jullie

Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast Smeerebbe-Vloerzegem kun je ook een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen .

Creëer jullie cadeau
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Groene compensatie

Smeerebbe-Vloerzegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Cadeau inspiratie

Cadeau Smeerebbe-Vloerzegem geven? Plaats een markering, bijvoorbeeld bij jullie favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Smeerebbe-Vloerzegem

De plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Smeerebbe-Vloerzegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem planten wij een boom. Zo kun je zelf houten wanddecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf gemakkelijk doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Smeerebbe-Vloerzegem op?

Woon je momenteel in Smeerebbe-Vloerzegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Smeerebbe-Vloerzegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Smeerebbe-Vloerzegem.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.