Cadeau Scharendijke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Steel de show met een echt origineel cadeau. Scharendijke, gegraveerd op maat en cadeau klaar. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, relatiegeschenken en meer!

Scharendijke ontwerpen
"Het gelukkige paar was er heel blij mee!"

Gepersonaliseerd cadeau

Je maakt iemand echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Scharendijke van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch.

Cadeau personaliseren in de editor
"Hier midden op het weiland was ons feestje"

Scharendijke is bijzonder

Wat een plaats bijzonder maakt zijn de mensen en hun levens. Denk eens aan alle fijne herinneringen die hier gekoesterd worden. Wie ken jij die gek is op Scharendijke?

Cadeau Scharendijke aanpassen
"Hoe groter het formaat des te gedetailleerder de gravure"
Materialen

Cadeau keuzes: materiaal

Bij ieder persoon of bij ieder interieur past een materiaal voor de gravure van Scharendijke. Die keuze kun je gewoon op gevoel maken. Vaak vinden mensen hetzelfde mooi! Meer over de materialen.

Kies cadeau materiaal in de editor:

Plattegrond Scharendijke - M Landscape Birch Wood Hanging

Cadeau keuzes: formaat

Geef je een klein relatiegeschenk of juist een groots gebaar ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Het cadeau Scharendijke is verkrijgbaar in vijf formaten. Meer over de formaten.

Kies cadeau formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Cadeau Scharendijke geven

Een goed cadeau geven is eigenlijk nog leuker dan een cadeau krijgen, althans volgens de wetenschap. Persoonlijke geschenken zoals de kaart van Scharendijke doen het altijd goed!

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Cadeau voor jullie

Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast Scharendijke kun je ook een kaart maken van een andere plaats in Zeeland.

Creëer jullie cadeau
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Groene compensatie

Scharendijke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Scharendijke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Cadeau inspiratie

Cadeau Scharendijke geven? Plaats een markering, bijvoorbeeld bij jullie favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Scharendijke

De plattegrond Scharendijke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Scharendijke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Scharendijke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten muurdecoratie bijzonder maar is de plattegrond Scharendijke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je moeiteloos een eigen ontwerp! Wij graveren Scharendijke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Zeeland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je moeiteloos iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je verrassende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Scharendijke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?