Cadeau Lieferinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Steel de show met een echt origineel cadeau. Lieferinge, gegraveerd op maat en cadeau klaar. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, relatiegeschenken en meer!

Lieferinge ontwerpen
"Het gelukkige paar was er heel blij mee!"

Gepersonaliseerd cadeau

Je maakt iemand echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Lieferinge van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch.

Cadeau personaliseren in de editor
"Hier midden op het weiland was ons feestje"

Lieferinge is bijzonder

Wat een plaats bijzonder maakt zijn de mensen en hun levens. Denk eens aan alle fijne herinneringen die hier gekoesterd worden. Wie ken jij die gek is op Lieferinge?

Cadeau Lieferinge aanpassen
"Hoe groter het formaat des te gedetailleerder de gravure"
Materialen

Cadeau keuzes: materiaal

Bij ieder persoon of bij ieder interieur past een materiaal voor de gravure van Lieferinge. Die keuze kun je gewoon op gevoel maken. Vaak vinden mensen hetzelfde mooi! Meer over de materialen.

Kies cadeau materiaal in de editor:

Cadeau keuzes: formaat

Geef je een klein relatiegeschenk of juist een groots gebaar ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Het cadeau Lieferinge is verkrijgbaar in vijf formaten. Meer over de formaten.

Kies cadeau formaat in de editor:
XSSMLXL

Cadeau Lieferinge geven

Een goed cadeau geven is eigenlijk nog leuker dan een cadeau krijgen, althans volgens de wetenschap. Persoonlijke geschenken zoals de kaart van Lieferinge doen het altijd goed!

Cadeau voor jullie

Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast Lieferinge kun je ook een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen .

Creëer jullie cadeau
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Groene compensatie

Lieferinge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Cadeau inspiratie

Cadeau Lieferinge geven? Plaats een markering, bijvoorbeeld bij jullie favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Lieferinge

De plattegrond Lieferinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Lieferinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Lieferinge

De plattegrond Lieferinge wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Lieferinge met behulp van een precieze laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en moderne resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Lieferinge planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.