Cadeau Grimminge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Steel de show met een echt origineel cadeau. Grimminge, gegraveerd op maat en cadeau klaar. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, relatiegeschenken en meer!

Grimminge ontwerpen
"Het gelukkige paar was er heel blij mee!"

Gepersonaliseerd cadeau

Je maakt iemand echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Grimminge van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch.

Cadeau personaliseren in de editor
"Hier midden op het weiland was ons feestje"

Grimminge is bijzonder

Wat een plaats bijzonder maakt zijn de mensen en hun levens. Denk eens aan alle fijne herinneringen die hier gekoesterd worden. Wie ken jij die gek is op Grimminge?

Cadeau Grimminge aanpassen
"Hoe groter het formaat des te gedetailleerder de gravure"
Materialen

Cadeau keuzes: materiaal

Bij ieder persoon of bij ieder interieur past een materiaal voor de gravure van Grimminge. Die keuze kun je gewoon op gevoel maken. Vaak vinden mensen hetzelfde mooi! Meer over de materialen.

Kies cadeau materiaal in de editor:

Cadeau keuzes: formaat

Geef je een klein relatiegeschenk of juist een groots gebaar ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Het cadeau Grimminge is verkrijgbaar in vijf formaten. Meer over de formaten.

Kies cadeau formaat in de editor:
XSSMLXL

Cadeau Grimminge geven

Een goed cadeau geven is eigenlijk nog leuker dan een cadeau krijgen, althans volgens de wetenschap. Persoonlijke geschenken zoals de kaart van Grimminge doen het altijd goed!

Cadeau voor jullie

Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast Grimminge kun je ook een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen .

Creëer jullie cadeau
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Groene compensatie

Grimminge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Cadeau inspiratie

Cadeau Grimminge geven? Plaats een markering, bijvoorbeeld bij jullie favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Grimminge

De plattegrond Grimminge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Grimminge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat charmantse restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Grimminge kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Trots op Oost-Vlaanderen met de plattegrond Grimminge

Oost-Vlaanderen is een van de charmantse provincies uit Belgie en in Grimminge voel je dat! Met de plattegrond Grimminge laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Grimminge soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Grimminge speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?