Cadeau Aagtekerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Steel de show met een echt origineel cadeau. Aagtekerke, gegraveerd op maat en cadeau klaar. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, relatiegeschenken en meer!

Aagtekerke ontwerpen
"Het gelukkige paar was er heel blij mee!"

Gepersonaliseerd cadeau

Je maakt iemand echt blij met een doordacht en gepersonaliseerd cadeau. Voorzie Aagtekerke van persoonlijke tekst of markeer speciale plekken voor een persoonlijke touch.

Cadeau personaliseren in de editor
"Hier midden op het weiland was ons feestje"

Aagtekerke is bijzonder

Wat een plaats bijzonder maakt zijn de mensen en hun levens. Denk eens aan alle fijne herinneringen die hier gekoesterd worden. Wie ken jij die gek is op Aagtekerke?

Cadeau Aagtekerke aanpassen
"Hoe groter het formaat des te gedetailleerder de gravure"
Materialen

Cadeau keuzes: materiaal

Bij ieder persoon of bij ieder interieur past een materiaal voor de gravure van Aagtekerke. Die keuze kun je gewoon op gevoel maken. Vaak vinden mensen hetzelfde mooi! Meer over de materialen.

Kies cadeau materiaal in de editor:

Plattegrond Aagtekerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Cadeau keuzes: formaat

Geef je een klein relatiegeschenk of juist een groots gebaar ter ere van bijvoorbeeld een jubileum? Het cadeau Aagtekerke is verkrijgbaar in vijf formaten. Meer over de formaten.

Kies cadeau formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Cadeau Aagtekerke geven

Een goed cadeau geven is eigenlijk nog leuker dan een cadeau krijgen, althans volgens de wetenschap. Persoonlijke geschenken zoals de kaart van Aagtekerke doen het altijd goed!

Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Cadeau voor jullie

Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast Aagtekerke kun je ook een kaart maken van een andere plaats in Zeeland.

Creëer jullie cadeau
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Groene compensatie

Aagtekerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Cadeau inspiratie

Cadeau Aagtekerke geven? Plaats een markering, bijvoorbeeld bij jullie favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Aagtekerke

De plattegrond Aagtekerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Aagtekerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat leukste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een persoonlijk cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Aagtekerke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Aagtekerke

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Aagtekerke wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Aagtekerke of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.