Gepersonaliseerd cadeau van hout; uniek, eigen en bewust!

De zoveelste koffiemok met foto als gepersonaliseerd cadeau gekregen? Van de verzameling gepersonaliseerde kussens kun je onderhand een logeerbed opmaken en eerlijk is eerlijk, nog meer onderzetters met inspirerende quotes zit je nu ook niet op te wachten. De kalender met foto’s van je studententijd is nog altijd geinig, maar om er nu weer foto’s uit te gaan uitzoeken op Facebook voor de volgende reünie…

Een gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid

Van koelkast magneten, tot agenda’s, je zou door de bomen het bos niet meer zien tussen alle mogelijkheden van gepersonaliseerde cadeau’s. Maar welk cadeau is nu het meest gepast voor het huwelijk van je beste vriend in Amsterdam? Of de geboorte van je petekindje uit Schaarbeek? De verjaardag van je zus in Utrecht wil je ook graag iets speciaals voor doen en voor valentijn wil je dit jaar echt eens uitpakken. Soms zoek je een klein cadeautje om te laten zien dat je aan iemand gedacht hebt, maar er zijn ook gelegenheden dat je echt iets bijzonders wilt geven. Voor de geboorte van het neefje van je beste vriendin is een leuke kaart met een bijzondere tekst misschien voldoende, maar voor het 25-jarig huwelijksfeest van Henk en Maria willen jullie als buren toch wel samen met iets groters en blijvends komen.

Kies voor een gepersonaliseerd gegraveerd cadeau van hout.

Aan een foto hangen vaak veel herinneringen, maar niet elke foto is van die kwaliteit dat je deze vol trots in de woonkamer neerzet. Het bloempotje met die gekke foto van tijdens carnaval is leuk om te geven, maar ga je deze echt neerzetten in de woonkamer? Gepersonaliseerde foto cadeaus zijn leuk, maar zijn in de realiteit vaak toch wat minder chic dan dat je op het oog had. Veel van deze cadeau’s eindigen ergens achter in de kast en komen alleen tevoorschijn als het ‘oude’ servies meegenomen wordt door de studerende kinderen.

Als je kiest voor mooie materialen, zoals hout of metaal, kun je ook met een hele andere personalisatie werken dan met foto’s. Wat dacht je ervan om een bijzonder cadeau te krijgen met je eigen naam erop gegraveerd? Een gepersonaliseerd cadeau van hout, dat is eens wat anders.

Gepersonaliseerde cadeau’s van hout

Bij Hood&Wood wilden we een keer iets anders: gepersonaliseerde cadeau’s van hout met een verhaal. Elke herinnering is gemaakt op een plek. Die eerste kus op de brug over de Waal in Nijmegen, of die romantische date tijdens WinterWelVaart in Groningen, jullie favoriete terrasje in Tilburg, of is jullie romance opgebloeid tijdens spitsuur op het centraal station van Antwerpen? Bij Hood&Wood zetten we deze plekken in het zonnetje.

Een kaart, een plek, een herinnering

Stijlvol, chic, keuze uit vijf soorten materialen en maten en voor elke bestelling plaatsen wij een boom. Een kaart van de plek die voor jou betekenis heeft, stijlvol gegraveerd in hout. Geen print, maar een prachtig reliëf met je eigen titels en markers. Dé manier om de huwelijksreis naar Oostende, jullie studententijd in Leuven of de wijk in Blankeberge waar jullie al 20 jaar wonen te herinneren en te koesteren.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?