Een plek, een herinnering, een persoonlijk cadeau

Het is weer bijna zo ver, je gaat op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem. Je broer die studeert in Amsterdam, je beste vriend die is verhuist naar Luik, je neefje die is geboren in Utrecht, je opa die al zijn hele leven in Brussel woont, je vader die elke dag op centraal station Antwerpen komt, je huisgenoot in Gent of je buurman in Almere; wat ga je ze dit jaar geven? Een SOS-cadeau? Sok, Overhemd of Stropdas? Of ga je dit jaar voor iets bijzonders? Bij Hood&Wood kun je op een originele manier laten zien dat je iemand echt kent. Niet door een foto op een mok te plakken, maar om hun favoriete plek in de kijker te zetten. Laat jullie straat graveren op hout, of de wijk waarin iemand geboren is.

Een persoonlijk cadeau voor haar

Een bos bloemen, parfum of toch voor een fles ‘luxe’ shampoo? Gauw nog een scrubhandschoen erbij? Om het toch een beetje af te maken? Nee, dit jaar gaan we voor iets bijzonders. Laten we herinneren hoe we als studenten op de vismarkt in Groningen afspraken voor onze wekelijkse uitbrak-, roddel- en koffiedate. Of zetten we onze favoriete winkelstraat in Utrecht in de kijker. Dit keer geven we onze schoonmoeder een gegraveerde houten kaart van haar favoriete vakantiebestemming, namelijk Brugge, om aan de muur te hangen. Bij Hood&Wood kun je van elke plek een persoonlijk cadeau maken.

Een persoonlijk cadeau voor vrienden

Die grap van tijdens de studententijd is onderhand toch al wat minder grappig en de serieuze quotes sturen we dagelijks al naar elkaar toe via Instagram. Dit jaar geven we aan onze vrienden iets anders en pakken we uit. Dat kleine stadje net buiten Namen waar jullie elkaar op de camping leerden kennen, of jullie favoriete uitgaansbuurt in Eindhoven, die bijzonder reünie van de basisschool in Almere; bij Hood&Wood kun je deze herinnering laten graveren in hout. Wist je trouwens dat we voor elke bestelling een boom plaatsen? En je uit wel vijf verschillende houtsoorten en 5 verschillende maten kunt kiezen?

Een persoonlijke cadeau voor de bruiloft

Je beste vriendin gaat trouwen en jij mag getuige zijn. Je was erbij toen ze hem voor het eerst ontmoette, in de trein, onderweg naar Nijmegen. Het is ook in Nijmegen dat de liefde was opgebloeid. Wat kan er mooier zijn dan een prachtige houtgravure van Nijmegen inclusief een persoonlijke titel en markers? Dit is een persoonlijk cadeau dat zeker aan de muur wordt gehangen en waarmee je een verhaal kunt vertellen.

Een persoonlijk cadeau voor de verjaardag

Het is altijd toch weer zoeken, wat geven we dit jaar voor de verjaardag van onze oom uit Tilburg? Of aan oma uit dat kleine dorpje vlakbij Leuven? Ook pap en mam hebben eigenlijk alles al en dit jaar wil je echt iets persoonlijks geven. Iedereen heeft wel een speciale plek deel veel voor hem of haar betekend. Die plek, in Rotterdam, waar ze voor het eerst moeder is geworden, of net onder Groningen, waar hij vroeger altijd met zijn vader heen ging om naar de motorcross te kijken. Vang deze herinnering op een houten kaart van Hood&Wood en geef dit jaar een echt persoonlijke cadeau voor de verjaardag.

Een persoonlijk cadeau voor de housewarming

Ze zijn verhuist, je oude buren uit Almere. Natuurlijk kom je op de housewarming, maar wat neem je mee? De zoveelste fles wijn? Wat hadden jullie het altijd gezellig samen in Charleroi en wat zijn ze enthousiast over hun nieuwe appartement in Brussel. Waarom bestel je niet twee kleine kaarten in hout van de oude én de nieuwe buurt? Een symbolisch persoonlijk geschenk voor de verhuizing. Gegarandeerd tover je een glimlach op de gezichten van je vrienden en familie.

Personaliseerbare cadeaus

Er zijn vele manieren om een cadeau te personaliseren, fotocadeaus zijn de bekendste, maar bij Hood&Wood vind je echt iets unieks. Je ontwerpt hem helemaal zelf en hij wordt volledig op maat gegraveerd. Gratis thuisbezorgd inclusief een staander of ophangsysteem zodat je hem direct aan de muur kan hangen. Wist je dat we ook voor elke bestelling een boom planten? Bij Hood&Wood vind je unieke en bijzondere gepersonaliseerde cadeaus.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?