Een origineel cadeau voor de housewarming

Je beste vriendin is verhuist en je zoekt een cadeau voor de housewarming. Die bos bloemen voelt ook zo afgezaagd en een bon van Ikea is praktisch, maar zo onpersoonlijk. Een foto van haar oude flat in Almere is een leuk idee, maar zal ze die echt gaan ophangen in haar nieuwe jaren-dertig woning in Nijmegen?

Een herinnering van haar herkomst als cadeau voor de housewarming

Een foto van de flat is misschien niet de meest visueel aantrekkelijke keuze, maar had je er wel eens aan gedacht de plattegrond van de buurt of stad in het zonnetje te zetten? Bij Hood&Wood kun je helemaal zelf je eigen kaart ontwerpen. Wij lasergraveren hem voor je uit hout, leveren hem gratis binnen 1 tot 3 werkdagen en zorgen voor een gratis staander of ophangsysteem zodat je vriendin hem direct kan neerzetten in haar nieuwe huis.

Het vieren van de nieuwe plek als cadeau voor de housewarming

Bij Hood & Wood kun je de houten plattegronden bestellen in vijf verschillende maten. Dus in plaats van alleen een grote kaart te geven van de oude buurt, waarom niet ook eentje van de nieuwe buurt? Bestel beide kaarten in een kleiner formaat en maak er ook direct nog eentje bij van de geboortestreek in Groningen voor je vriendin. Zo kan ze in die lange gang van haar nieuwe huis alle plekken herinneren die haar gebracht hebben waar ze nu is.

Cadeaus bij verhuizingen, een keer wat anders

Als je op zoek gaat naar tips voor housewarming cadeaus gaat het van een leuke vaas, naar een knus plaid of wat dacht je van een deurmat? Zelfs de tuinkabouter wordt aangeprezen als leuk cadeau voor de housewarming. Maar echt persoonlijk wordt het niet. En dat terwijl er niks persoonlijkers is dan iemand die een nieuwe ‘thuis’ wil gaan maken. Neem daarom gauw eens een kijkje bij de houten kaarten van Hood&Wood en kom met een echt origineel cadeau bij de housewarming aan. Met vijf verschillende materialen om uit te kiezen en de mogelijkheid om je eigen titels en markers toe te voegen is niet alleen de plattegrond zelf, maar de hele gravure volledig aan te passen zoals jij hem wilt. Maak nu direct je eigen ontwerp in onze editor!

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?