Over ons

Hood&Wood is een super makkelijke manier om jouw favoriete plekken in huis te halen.

Wij bieden de mogelijkheid om elke plek ter wereld te graveren in hout. Het maakt niet uit hoe groot of klein. Van ‘t Woudt tot aan Amsterdam of Tokyo. Zelfs individuele huizen, straten of wijken zijn mogelijk. Jij bent de ontwerper en wij doen de rest. Samen zetten we jouw hood op wood.


Ontdek, personaliseer en bestel. Zo graveer je heel eenvoudig en stijlvol jouw speciale plekje in hout. Bijvoorbeeld waar je bent geboren, hebt gestudeerd of die ene reis hebt gemaakt. Binnen 6 werkdagen gratis thuisbezorgd met een luxe ophangsysteem. Waar hang jij hem op?

Ons verhaal

Hood&Wood begon als twee vrienden die elkaar tijdens hun studie in Delft hebben leren kennen. Tijdens een verhuizing kwam het onderwerp inrichting ter sprake. Wat hang je aan je muren als alles nog wit is? Er werd besloten samen iets unieks te maken. Het resultaat was een zelf ontworpen stadskaart, gegraveerd uit hout. De kaart is persoonlijk en staat vol met herinneringen. Het is iets waar nog vaak met veel trots over gesproken wordt. Zo is het idee ontstaan om meer mensen deze ervaring te bieden.

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.